محل تبلیغات شما

شوراهای دانش‌آموزی تمرینی برای آینده بهتر

مدرسه مطلوب مدرسه ای متکی بر شوراهای فعال و پویا است.

شوراهای دانش‌آموزی در ایران از سال ۱۹۹۷ / ۱۳۷۶ برگزار می‌گردد، نهادی در مدرسه‌های ایران است که اعضای آن با انتخابات میان دانش‌آموزان برگزیده می‌شوند. اهداف برپایی آن زمینه‌سازی رشد مهارت فردی - اجتماعی»، توسعهٔ هم‌یاری در امور آموزشی و پرورشی» و تعامل میان آنان و مسئولان» بیان شده است. انتخابات آن در هر سال آموزشی در ماه آبان/ نوامبر برگزار می‌شود و با توجه به شرایط مدرسه و شمار دانش‌آموزان، اعضای شوراها از ۵ تا ۱۴ نفر متغیر است. اعضاء شوراهای مدارس می‌توانند بعد از انتخابات سه مرحله ای در مجلس دانش آموزی جمهوری اسلامی ایران حضور داشته باشند. 

شورای دانش آموزی بازوی می خوبی در مدرسه است.

 

نمونه شعارهای انتخاباتی شورای دانش آموزی 


شورای دانش آموزی در مدارس نقش می و اجرايی دارد و در زمينه امور اجرايی، قبل از هر اقدامی لازم است که هماهنگی لازم با مدير و ساير مسئولين مدرسه به عمل آيد.

امروزه غالب صاحب نظران تعلیم و تربیت معتقدند که تربیت موثر با حضور فعال دانش آموزان نهادینه می گردد و تربیت دموکراتیک (دانش آموز محور ) بر اساس حضور داوطلبانه و آگاهانه دانش آموزان شکل می گیرد. از سوی دیگرمدرسه محیط تمرینی فعالیت های علمی و اجتماعی است; محیطی که در آن دانش آموزان مهیّای ورود به جامعه ی بزرگ آینده می شوند. ایجاد زمینه مشارکت اجتماعی از وظایف مورد غفلت نظام آموزشی است و بخش بزرگی از مهارتهای زندگی آنان است.

 

 

 

 

 

مجری گری تلویزیون

سومین کارگاه مهارت بیان در فرهنگسرای کوثر برگزار شد.

آیا می توانم حافظه کلامی خود را افزایش دهم ؟ سه راهکار برای تقویت حافظه گفتاری

دانش ,مدرسه ,شوراهای ,آموزی ,آموزشی ,انتخابات ,دانش آموزی ,دانش آموزان ,و تربیت ,است که ,شوراهای دانش‌آموزی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دلنوشته های یه دختر پاییزی انجمن علمي و حرفه اي مديران و حسابداران